top of page
wie is sanne?

Één van de mooiste dingen die je kunt geven of kunt krijgen, is iemand die met volledige en oprechte aandacht bij je is. Dat je gezien wordt. Écht gezien.

Ik ben altijd geïnteresseerd in wat mensen beweegt, ik streef zowel privé als in mijn werk naar het maken van écht contact. Naar elkaar ontmoeten.

 

Sinds ik in aanraking kwam met de haptonomie heeft dit me geraakt. Steeds weer ben ik verwonderd als ik de kracht van aanraking in mijn praktijk ervaar. En als ik zie hoeveel het oplevert als mensen weer contact kunnen maken met dat wat hén beweegt. Dat het lichaam ons zoveel te vertellen heeft. 

Ik werk confronterend en diepgaand, met zorgvuldigheid en zachtheid.

Mensen ervaren mij als warm, open en eerlijk, dynamisch en met humor.

IMG_6892.jpg
IMG_6872.jpg
keus_logo_sanne_logogroot.png

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als therapeut binnen verschillende instellingen. Daarnaast gaf ik trainingen, lessen op verscheidene Hogescholen en was ik gastdocent voor de hogeschool Windesheim en Saxion.

 

Daarnaast ben ik (als ik tijd over heb..!) improvisatietheater speler en trainer. Een grote liefde van mij!

 

Door mijn achtergrond als vaktherapeut en verschillende opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd, heb ik een brede basis (o.a. Mentalisation Based Treatment, schematherapie, DGT).  Binnen de Haptotherapie volgde ik de specialisaties trauma en problematische gehechtheid, en haptonomische relatiebegeleiding. Ik heb een rugzak vol werkvormen en methodes, passend bij de mens die ik ontmoet. Met als basis altijd het voelende lichaam en haptonomie.

Ook ben ik de trotse moeder van Ramses en Mara, twee prachtige kinderen die ik samen met mijn man Bram heb mogen krijgen. Twee van de liefste spiegels, die me leren relativeren, loslaten en bovenal ook genieten.

Neem gerust contact op voor een afspraak!

Ik geef ook trainingen. Samen met mijn collega Henrieke Beekhof heb ik LIJF!training opgericht. Waardevolle trainingen, die ik met ontzettend veel plezier en liefde geef. 

bottom of page