wie is sanne?

 Één van de mooiste dingen die je kunt geven of kunt krijgen, is iemand die met volledige en oprechte aandacht bij je is.

Ik ben altijd geïnteresseerd in wat mensen beweegt, ik streef zowel privé als in mijn werk naar het maken van écht contact. Naar elkaar ontmoeten.

 

Sinds ik in aanraking kwam met de haptonomie heeft dit me geraakt. Steeds weer ben ik verwonderd als ik de kracht van aanraking in mijn praktijk ervaar. En als ik zie hoeveel het oplevert als mensen weer contact kunnen maken met dat wat hén beweegt. Dat het lichaam ons zoveel te vertellen heeft. 

Ik werk confronterend en diepgaand, met zorgvuldigheid en zachtheid.

Mensen ervaren mij als warm, open en eerlijk, dynamisch en met humor.

 

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als therapeut binnen verschillende instellingen. Daarnaast gaf ik trainingen, lessen op verscheidene Hogescholen en was ik gastdocent voor de hogeschool Windesheim en Saxion. 

Door mijn achtergrond als vaktherapeut en verschillende opleidingen die ik heb gevolgd, heb ik een brede basis. Met een rugzak vol werkvormen en methodes, passend bij de mens die ik ontmoet. Met als basis altijd de haptonomie.

Ook ben ik de trotse moeder van Ramses en Mara, twee prachtige kinderen die ik samen met mijn man Bram heb mogen krijgen. Twee van de liefste spiegels, die me leren relativeren, loslaten en bovenal ook genieten.

Wil je een afspraak met me maken? 

Ik geef ook trainingen. Samen met mijn collega Henrieke Beekhof heb ik LIJF!training opgericht. Waardevolle trainingen, die ik met ontzettend veel plezier en liefde geef. 

Neem daar ook zeker eens een kijkje! Even Hier klikken.