top of page
LIJF! training

Naast individuele begeleiding in mijn praktijk, geef ik groepstrainingen. Dit doe ik vanuit LIJF!training.

De combinatie van het individueel en met groepen werken vind ik dynamisch en spannend. Het maakt en houdt me scherp. Daarnaast bied het werken in groepen iets, wat individueel niet kan. (en andersom!)

Soms hebben mensen bij mij een traject gedaan, en is het passend om ernaast of als afsluiting te werken in een groep. Want vaak is het zo, dat hetgeen je in individuele begeleiding hebt geleerd en ervaren, nog een laag dieper beklijfd in een groep.
 

Soms hebben mensen een LIJF!training gevolgd, en is er iets aangeraakt wat ze in individuele begeleiding nog verder willen uitdiepen. Een ideale combinatie wat mij betreft dus! Op maat voor wat passend is in ieders ontwikkeling. 

Bij LIJF! training werken we ook vanuit het lijf. Lichaamsgericht dus. Met haptonomie als basis. 

Waarom een groep?

Als je terugkerende patronen echt wilt leren herkennen, voelen, vastpakken en doorbreken heb je ook anderen nodig. Om je te spiegelen, te confronteren of om dingen mee uit te proberen. Daarom leren we tijdens deze dagen in groepen. En nee, dat gaat niet altijd prettig of ontspannend zijn. Groeipijn noemen we dat. 

  • Maar is het ook leuk? Jazeker, jezelf ontwikkelen hoeft heus niet altijd alleen maar zwaar en serieus te voelen. Af en toe om jezelf lachen is ook gezond.

  • In een groep, is dat niet heel spannend en kwetsbaar? Ja, soms wel.

  • Maar is dat erg?  Nee, wij zorgen voor de veiligheid in de groep. En daar waar het spannend wordt, zit je groei. 

Lijf1.jpg

Wil je meer weten? Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan naar www.lijf-training.nl. Daar kun je echt alles vinden.
 

Of vraag je je af je beter individuele begeleiding of een groepstraining kunt volgen? Neem dan contact met me op, kijken we samen naar je vraag

bottom of page